Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54 Wassenaar
20 januari 2020 - 18.00-20.00 uur

Dit keer geen kerstborrel maar een nieuwjaarsbijeenkomst!

Graag nodigen wij ondernemers uit Wassenaar en hun echtgeno(o)t(e) of (levens)partner uit voor een lopend buffet op maandag 20 januari van 18.00 tot 20.00 uur in Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar.

Behalve lekker eten en drinken kunt u dan in een ontspannen sfeer uw collega-ondernemers en aanhang een gelukkig nieuwjaar wensen en -als u nog geen lid bent- kennismaken met onze ondernemersvereniging. Natuurlijk hopen wij dat u daarna besluit om lid te worden.

Voorzitter Peter Römer zal kort verslag doen van onze activiteiten in 2019 en plannen voor 2020.

Onze leden hebben per email een uitnodiging ontvangen. Bent u nog geen lid stuur dan een email naar: secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin de naam van uw bedrijf, uw eigen naam en de naam van degene die u eventueel meeneemt.

Wij hopen veel ondernemers op 20 januari in De Bijhorst te mogen begroeten.