Google Digitale Werkplaats

Diverse plaatsen in Leiden
24 t/m 28 juni 2019

In samenwerking met Google Nederland wordt een interessante reeks bijeenkomsten van 24 t/m 28 juni op diverse locaties in Leiden georganiseerd onder de naam: de Digitale Werkplaats. Op de Digitale Werkplaats kunnen ondernemers en studenten diverse trainingen volgen op gebied van (online) marketing, programmeren, online veiligheid en meer.

Achtergrond Digitale Werkplaats on Tour

Google gelooft in de kansen van technologie voor iedereen. Men wil graag dat mensen begrijpen hoe technologie en digitaal ondersteunend kan zijn in het vinden van een baan, een carrière impuls kan geven en hoe het MKB (vooral kleine ondernemers en ZZP’ers) kan helpen om groei te realiseren. Daarom lanceerde Google Nederland de online Digitale Werkplaats.

Nadat men meer dan 100.000 mensen (zowel online als offline) heeft mogen trainen, gaat men het land in middels de Digitale Werkplaats on Tour. Met de Google Digitale Werkplaats trailer worden in twaalf weken twaalf verschillende steden bezocht en staat men een hele week in elke stad. De trainingen worden in de trailer gegeven. Zo brengt men het Digitale Werkplaats trainingsaanbod naar de lokale ondernemers, studenten en werkzoekenden om hen te ondersteunen in het vergaren van meer digitale kennis in hun eigen omgeving.

Klik hier door voor meer informatie over het uitgebreide aanbod en aanmeldingsmogelijkheden