Veel nieuwe gezichten bij de zomerborrel en haringparty

De leden had goed hun best gedaan. We zagen opmerkelijk veel nieuwe gezichten tijdens de zomerborrel en haringparty op 27 juni bij Boerderij Meyendel. En de door De Lekkerbekking bereide haringen al dan niet met uitjes en broodjes geserveerd smaakten weer opperbest. Temeer daar ze prima werden begeleid door rijkelijk geschonken corenwyn en andere dranken. En voor haringhaters was er altijd ook nog genoeg paling en zalm.

De introducés en soms andere vertegenwoordigers van leden voelden zich opmerkelijk snel bij ons thuis. Enkele nieuwelingen meldden zich al spontaan als lid aan en andere kwamen zelf om een aanmeldformulier vragen.

Het bestuur is blij met de grote toeloop. We telden meer dan 70 bezoekers tegenover vorig jaar ruim 50. Het toont aan dat we een steeds belangrijker netwerk worden voor de ondernemers in Wassenaar. Contacten leggen en onderhouden met andere bedrijven is nu eenmaal belangrijk voor ieder bedrijf. En dat doe je toch het gemakkelijkst in het eigen dorp. Ook kunnen wij nu geruggesteund door een steeds grotere achterban het ondernemersgeluid nog krachtiger laten klinken in de contacten met overheden en andere officiële instanties.

We roepen de leden dan ook graag op door te gaan met het interesseren van andere ondernemers voor Ondernemend Wassenaar. In de bestuursvergadering van 2 juli worden de ledenactiviteiten voor de tweede helft van 2024 besproken. Ook daar zullen ongetwijfeld weer interessante ontmoetingsmogelijkheden bij zitten. Maar vooralsnog wenst het bestuur alle ondernemers in Wassenaar een goede zomerperiode toe.