OW Zomerborrel/haringparty op donderdag 27 juni 2024

Boerderij Meyendel, Meijendelseweg 36 Wassenaar
27 juni 2024 - 17.00-19.00 uur

Op donderdag 27 juni van 17 tot 19 uur organiseren wij voor de tweede keer een zomerborrel annex haringparty voor onze leden, hun partners en introducé(e)s. Dit keer op het terras bij Boerderij Meyendel op Meijendelseweg 36. Graag nodigen wij ook niet-leden uit om dan met ons te komen kennismaken en de eerste Hollandse Nieuwen van het seizoen al dan niet vergezeld van broodjes te happen onder het genot van corenwijn en/of andere populaire drankjes. Hou je niet van haring? Er zullen ook voldoende alternatieven worden geserveerd, zodat ook jij niets tekort zult komen.

Om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen, vragen we iedereen zich wel snel maar in elk geval uiterlijk 20 juni aan te melden. Aanmelden doe je heel eenvoudig door een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin ook wie je meeneemt.

De zomerborrel/haringparty is onze laatste activiteit voor de zomer en vormt een uitgelezen mogelijkheid om nog met ons te komen kennismaken en collega-ondernemers te ontmoeten voordat het vakantieseizoen begint.

We rekenen dan ook op heel veel belangstelling.

Laat je gauw weten of je komt en in het positieve geval wie je meeneemt?

Ben je ondernemer in Wassenaar en nog geen lid en ken je ook nog geen leden van onze ondernemersvereniging? Ook dan ben je welkom. Meld je dan ook aan op de aangegeven manier.