Onze eerste zomerborrel/haringparty druk bezocht

De eerste Hollandse Nieuwe van 2023 was op donderdag 22 juni nog maar net geveild. En Coby en Petra van de Lekkerbekking hadden er dankzij hun goede contacten in Scheveningen mooi voor gezorgd dat zo’n 35 leden al dan niet met partners en/of introducés (in totaal ruim 50 personen) onder de luifels van Café Rooie Cor bij de haven aan de Oostdorperweg in heerlijke verse haringen met of zonder broodjes en/of uitjes konden happen. Daarvan werd dan ook onder het genot van Corenwijn of andere drankjes volop gebruik gemaakt. En voor de enkeling die geen haring lustte, waren er prima alternatieven als paling en zalm, maar ook heerlijke bitterballen van kroegbaas Elroy Visser. Kortom er viel voor iedereen meer dan voldoende te snacken en te drinken.

De luifels waren uit voorzorg uitgeklapt, want het dreigde te gaan regenen, wat uiteindelijk niet gebeurde. Onder de luifels was al gauw sprake van een intieme sfeer, waarin men elkaar goed kon bijpraten. Iedereen was dit keer, vooral ten behoeve van de partners en introducés, van een naamsticker voorzien, zodat je ook in één oogopslag wist met wie je te maken had. We hopen daarmee ook te bewerkstelligen dat men elkaar buiten onze verenigingsbijeenkomsten om makkelijker weet te vinden om verder te praten over een onderwerp dat ter sprake kwam en van elkaar te leren. Maar misschien ook wel gewoon om zaken met elkaar te doen. We zijn immers behalve belangenbehartiger ook een netwerkorganisatie.

Na de nieuwjaarsbijeenkomst in januari, de samen met Ondernemersvereniging Voorschoten georganiseerde informatieavond over elektrisch rijden in februari en het Ondernemerstheater in mei was dit al weer de vierde geslaagde ledenbijeenkomst van dit jaar. We hopen daar in het najaar minstens nog twee ontmoetingen aan toe te voegen: een ontmoeting met Burgemeester en Wethouders en een bedrijfsbezoek gecombineerd met onze jaarlijkse ledenvergadering. Leden ontvangen daarvoor steeds tijdig per email een uitnodiging. Nog geen lid? Hou dan deze website in de gaten. Of nog beter: meld u direct aan! Klik hier door naar het inschrijfformulier.

Bij de foto: Gezellige drukte bij de haringkar voor Café Rooie Cor tijdens onze zomerborrel/haringparty op donderdag 22 juni 2023 (Foto: PR)