OW Zomerborrel/haringparty op donderdag 22 juni 2023

Café Rooie Cor, Oostdorperweg 35 Wassenaar
22 juni 2023 - 17.00-19.00 uur

Op donderdag 22 juni van 17 tot 19 uur organiseren wij voor het eerst in ons bestaan een zomerborrel annex haringparty voor onze leden, hun partners en introducé(e)s op het terras bij Café Rooie Cor op Oostdorperweg 35. Graag nodigen wij ook niet-leden uit om dan met ons te komen kennismaken en de eerste Hollandse Nieuwen van het seizoen al dan niet vergezeld van broodjes te happen onder het genot van corenwijn en/of andere populaire drankjes. Hou je niet van haring? Er zullen ook voldoende alternatieven worden geserveerd, zodat ook jij niets tekort zult komen.

Om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen, vragen we iedereen zich wel snel maar in elk geval uiterlijk 15 juni aan te melden. Aanmelden doe je heel eenvoudig door een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin ook wie je meeneemt.

De zomerborrel/haringparty is onze laatste activiteit voor de zomer en vormt een uitgelezen mogelijkheid om nog met ons te komen kennismaken en collega-ondernemers te ontmoeten voordat het vakantieseizoen begint.

We rekenen dan ook op heel veel belangstelling.

Laat je gauw weten of je komt?