Cadeaubonnenactie gemeentepersoneel

Net als vorig jaar ontvangen medewerkers van de gemeente Wassenaar als eindejaarsgeschenk vier cadeaubonnen die zij kunnen besteden bij lokale ondernemers.

De gemeente vindt dat Wassenaar met een sterk winkelaanbod, uitnodigende horeca en tal van culturele functies de inwoners, bedrijven en bezoekers veel te bieden heeft. En dat plaatselijke ondernemers daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Als dank daarvoor wil de gemeente de lokale bestedingen een extra impuls geven waarvan die ondernemers kunnen profiteren. De unieke cadeaubonnen kan het gemeentepersoneel alleen besteden bij deelnemende ondernemers. Voor hen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Hoe kun je als plaatselijke ondernemer hieraan deelnemen?

Geef je wens tot deelname uiterlijk zondag 11 december door aan bedrijfscontactfunctionaris Inez van Verseveld via economie@wassenaar.nl. In je mail noteer je de volgende gegevens:

Naam en adres van je bedrijf

Branche

Naam en telefoonnummer van de contactpersoon

Ieder personeelslid van de gemeente Wassenaar ontvangt 20 december de vier cadeaubonnen van € 25, – vrijgesteld van btw. Bij het eindejaarsgeschenk ontvangen de medewerkers ook een lijst met deelnemende bedrijven. De cadeaubonnen kunnen zij in de periode tot en met 31 maart 2023 daar besteden. Als je deelneemt, verzamel je de bij jou ingeleverde bonnen, maak je daarvan een optelling en noteer je daarbij je bedrijfsgegevens en bankrekeningnummer.

Je kunt de verzamelde bonnen daarna in de periode tot 15 april 2023 persoonlijk overhandigen aan de bedrijfscontactfunctionaris. Maak hiervoor een afspraak via economie@wassenaar.nl. Onderneem je in het centrum? Dan haalt Centrummanager Femke Zwitsers-Verkade de bonnen in de week van 10 tot 15 april 2023 bij je op. Je ontvangt uiterlijk 30 april 2023 de gedeclareerde bedragen op je rekening.