Welke Wassenaarse ondernemer zet u in het zonnetje?

Vrijdag 18 november is de Dag van de Ondernemer. De gemeente besteedt deze dag graag extra aandacht aan de Wassenaarse ondernemers. Daarom kunnen Wassenaarse inwoners, ondernemers en medewerkers aangeven welke ondernemer zij in het zonnetje willen zetten en waarom.

Wassenaar telt 2450 bedrijfsvestigingen. Het gaat om ZZP’ers, kleine en grote ondernemingen. Deze bieden in totaal ruim 9.500 arbeidsplaatsen. Wassenaar heeft de meeste banen in de dienstverlening, er zijn relatief veel ZZP’ers en in vergelijking met andere gemeenten weinig faillissementen. Wethouder van Sloten (Economie): “Ondernemers zijn van enorme toegevoegde waarde. Ze creëren groei, banen, welvaart en dragen bij aan een levendig en bedrijvig Wassenaar. Daarom verdienen ze extra aandacht voor hun inzet. Ik wil dan ook alle ondernemers bedanken voor wat ze voor Wassenaar doen en motiveren om vooral gezamenlijk Wassenaar nog mooier te maken.”

 

Ondernemers voordragen

Tot en met donderdag 17 november kunt u aangeven welke ondernemer u in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dit doet u door een e-mail te sturen naar economie@wassenaar.nl. In de e-mail vermeldt u de naam van de ondernemer die u voordraagt en in één zin de reden voor de voordracht. Er is slechts één voorwaarde: u bent zelf niet de ondernemer of (mede)eigenaar of aandeelhouder van diens onderneming. De gemeente publiceert alle voordrachten op haar website. Uit de inzendingen worden drie willekeurige Wassenaarse ondernemers geloot. Op vrijdag 18 november zet wethouder van Sloten deze willekeurige ondernemers extra in het zonnetje. Op deze manier wil de gemeente Wassenaar alle Wassenaarse ondernemers een extra podium geven.