KVK Innovatie Top 100

Internet
2 februari 2022 14.30-16.30 uur
Het door KVK georganiseerde online programma ‘Stappen maken met innovatie’ van KVK Innovatie Top 100 staat in het teken van inspiratie en kennisdeling. Energieke sprekers geven je concrete handvatten en tips hoe jij de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten. Oud deelnemers van de KVK Innovatie Top 100 delen hun inspirerende verhaal en leert hoe je zelf praktische stappen kunt zetten om te blijven vernieuwen.Daarnaast legt presentator Harm Edens innovatieve ondernemers in interactieve tafelgesprekken het vuur aan de schenen over onderwerpen als cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel. We sluiten het programma af met de uitreiking van de KVK Impact Award aan de ondernemer die tijdens Corona het roer om heeft gegooid om zo weer klaar te zijn voor de toekomst. Kortom een interessante middag die jij als ondernemer écht niet mag missen!Sprekers en verdere details programma volgen.

Programma

14:30 uur  Start live online programma door Harm Edens
14:30 uur  Tafelgesprekken met ondernemers over thema’s cybersecurity, duurzaamheid, digitalisering en personeel
15:00 uur  Interview jury van KVK Impact Award
15:15 uur  Vervolg tafelgesprekken
15:50 uur  Uitreiking KVK Impact Award
16:00 uur  Break out sessies en ruimte voor vragen via de chat