Marevisie Duurzaamheidscafé 30 juni 2021

De in Voorschoten en Wassenaar gevestigde organisatie Marevisie organiseert regelmatig duurzaamheidscafés waarin diverse duurzaamheidsthema’s worden behandeld. De eerstvolgende sessie is op woensdag 30 juni en kent als thema: De duurzame uitdaging van woningcorporaties.

Heb je belangstelling om mee te doen, stuur dan een email naar Fione den Outer: f.denouter@marevisie.nl.

Op 19 mei vond het vorige duurzaamheidscafé plaats. Toen was het thema “De waarde en lasten van water bij klimaatadaptatie”. Hierin gaf Thea Fierens haar inzichten over de waarde van water en de rol van Hoogheemraadschap Rijnland. Ook besprak men de kansen om water goed te benutten. Maar ook welke rol wijzelf als consument of bedrijf hierin kunnen nemen. Al deze ingrediënten droegen bij aan  een interessante en waardevolle sessie. In de bijlage tref je de tips & tricks uit deze meeting.

Bijlage: Marevisie Infographic Duurzaamheidscafé 19 mei 2021