Haak in op de mogelijkheden van Vorstelijk Vrij

Vorstelijk Vrij, de organisatie die Voorschoten en Wassenaar op de toeristische kaart zet, komt binnenkort uit met een nieuwe kaart met alle mogelijkheden voor een aangenaam verblijf in en bij beide dorpen. Ondernemers, die aan de vorige kaart, hebben bijgedragen, kunnen dit keer gratis meedoen en andere ondernemers tegen een zeer gering bedrag. Beslist de moeite waard als je dit vakantieseizoen met naar verwachting veel meer binnenlands toerisme extra klanten wilt trekken.

Alle informatie over het aanbod vind je de bijgevoegde nieuwsbrief. Daarin ook meer over hoe je eigen folders via de Toeristische Informatie Punten in beide dorpen kunt verspreiden en een oproep om na te gaan of jouw gegevens op de site en andere sociale kanalen van Vorstelijk Vrij nog correct zijn.

Klik hier door naar de nieuwsbrief