Toekomstbestendig Ondernemen

Rijksstraatweg 20F, 2171 AL Sassenheim
10 juli 2019 - 16.00-18.30 uur

Het ondernemerschap is altijd aan verandering onderhevig. Stilstaan is voor geen enkele ondernemer een optie, maar tegelijkertijd zijn drastische veranderingen een risico. Van de toekomstbestendige ondernemer wordt out-of-the-box-denken gevraagd. En er wordt lef en flexibiliteit van hem of haar verwacht. Maar hoe zorgen succesvolle ondernemers dat ze belangrijke trends tijdig aan zien komen? En hoe gaan ze hier vervolgens mee om?

VNO-NCW Rijnland nodigt je van harte uit om op 10.7.2019 deel te nemen aan een sessie met het verhaal achter twee bijzondere ondernemers en hun succesfactoren. Henk Griffioen, DGA bij That’s Lease, vertelt ons over zijn successen en uitdagingen als ondernemer en neemt ons mee in zijn visie over de toekomst van zijn bedrijf binnen een sterk veranderende branche. Vervolgens inspireert Machiel van Dooren, sociaal ondernemer en directeur bij Made Blue, ons door uit te leggen hoe hij winst én impact creëert op zijn missie om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden toegang te geven tot schoon drinkwater.

Deze kleinschalige bijeenkomst van VNO-NCW Rijnland wordt speciaal voor ondernemers uit Rijnland georganiseerd, maar de deur staat open voor ondernemers uit andere regio’s. Meld je nu alvast aan voor de bijeenkomst en noteer de datum in uw agenda. Het volledige programma wordt binnenkort gecommuniceerd en biedt voldoende ruimte voor een interactief gesprek met de sprekers.

Aanmelden per email bij rijnland@vno-ncwwest.nl. In je email je naam, bedrijfsnaam en emailadres vermelden.